Qui soc

Benvinguts al meu bloc.
A partir d'una formació d'enginyeria tècnica, he ampliat estudis en camps tan diversos com la història, arquitectura i arqueologia medieval. Porto més de 50 anys estudiant i divulgant arquitectura medieval; el present bloc té a hores d'ara més de 1.500 pàgines, més de 200 plànols en 2D-3D i més de 1.000 fotografies.
Membre de l'equip tècnic que va redactar el Pla Director de la Seu de Manresa.
Diverses entrades del bloc sorgides d'investigacions pròpies, han estat homologades en diverses universitats de tot el mon i pel propi Departament d'Educació dels Estats Units; també han estat traduïdes a Wiki 's en diferents idiomes.
Aquest Bloc ni pretén ni pot substituir els consells de cap professional, només estudia temes medievals i els posa a disposició de qui estigui interessat en ells.
Tot i que el Bloc està adaptat per esser visualitzat amb tauletes o telèfons intel·ligents, es recomana veure-ho amb pantalla gran per copsar millor els detalls de les fotos o plànols.
GràciesEsglésia de Sant Pere de les Roques

  Sant Pere de les Roques es una església del terme de Santa Coloma de Queralt ( Conca de Barberà ). Enciclopèdia Catalana ens diu que: “És ...